Braškių ir mėtų skonio ledai
© “Dansukker”
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
2.3750 8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Nuplaukite ir stambiais gabaliukais supjaustykite braškes.

Užvirinkite vandenį su cukrumi.

Dėkite imbierą ir citrinos žievelę.

Pilkite citrinos sultis.

Sudėkite ¾ braškių ir 5 min. pavirkite.

Tada braškes supilkite į kiaurasamtį ir atidėkite į šalį.

Gautas braškių sultis virkite dar 10 min.

Į išvirtas braškes dėkite mėtas ir viską sumaišykite su sultimis bei likusiomis nepanaudotomis braškėmis.

Gautą masę supilkite į ledų formeles ir palikite šaldiklyje bent 3 val.

Tinka: Vaikams
Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Tinka šaldymui
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai