© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Sviestą ištrinkite su cukrumi. Kiaušinius išplakite ir supilkite į sviesto masę. Suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir vaniliniu cukrumi.

Iškočiokite tešlą į 1 cm storio lakštą ir kepkite 200 laipsnių karštumo orkaitėje 20 min.

Kremui ištrinkite sviestą su cukrumi. Varškę ištrinkite su grietinėle ir sumaišykite su sviesto mase. Ketvirtadalį kremo atidėkite, likusį sumaišykite su kakavos milteliais.

Iškepusį lakštą padalinkite į keturias dalis, apšlakstykite sirupu. Paskui sluoksniuokite lakštus ir kremą bei supjaustytas braškes.

Šokoladą ištirpinkite su grietinėle, karšta mase apliekite tortą. Papuoškite migdolų drožlėmis, braškėmis ir kremu.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai