Braškinis tortas su varškės ir kakavos kremu

 (1)
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sviestą ištrinkite su cukrumi. Kiaušinius išplakite ir supilkite į sviesto masę. Suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir vaniliniu cukrumi.

Iškočiokite tešlą į 1 cm storio lakštą ir kepkite 200 laipsnių karštumo orkaitėje 20 min.

Kremui ištrinkite sviestą su cukrumi. Varškę ištrinkite su grietinėle ir sumaišykite su sviesto mase. Ketvirtadalį kremo atidėkite, likusį sumaišykite su kakavos milteliais.

Iškepusį lakštą padalinkite į keturias dalis, apšlakstykite sirupu. Paskui sluoksniuokite lakštus ir kremą bei supjaustytas braškes.

Šokoladą ištirpinkite su grietinėle, karšta mase apliekite tortą. Papuoškite migdolų drožlėmis, braškėmis ir kremu.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Tešlai:
200 g Miltai
200 g Sviestas
200 g Cukraus pudra
1 pakelis Vanilinis cukrus
1 šaukštelis Kepimo milteliai
4 vnt. Kiaušiniai
Kremui:
200 g Varškė
200 g Sviestas
50 ml Grietinėlė
3 šaukštas Kakava
100 g Cukraus pudra
200 g Braškės
Glajui:
100 g Šokoladas
50 ml Grietinėlė
Sirupui:
100 g Cukraus pudra
100 ml Vanduo
Papuošimui:
50 g Migdolų drožlės
2 stiklinė Braškės
Porcijos: 12
Sudėtingumas :