Braškinė Margarita

 (1)
Braškinė Margarita žinoma visame pasaulyje. Pačiuose garsiausiuose baruose nuo Paryžiaus iki Tokijo šis kokteilis visuomet traukia akis.
© Shutterstock nuotr.
Recepto kilmė:
Meksikos virtuvė
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Taurių kraštą patepkite citrinos skiltele. Į plokščią lėkštelę suberkite cukraus pudros, apverskite taurę ir prispauskite. Tai papuoš jūsų taurę.

Braškes nuplaukite, pašalinkite kotelius. Sudėkite į plaktuvą braškes, pusės žaliosios citrinos sultis, tekilą, likerį ir ledą. Suplakite. Supilkite į taures.

Šiam kokteiliui galima naudoti žemuoges, abrikosus ir net ananasą.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

60 ml Tekila
130 g Braškės
1 vnt. Laimo vaisiai
40 ml Apelsinų likeris
150 g Ledukai
Porcijos: 1
Sudėtingumas :