© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Taurių kraštą patepkite citrinos skiltele. Į plokščią lėkštelę suberkite cukraus pudros, apverskite taurę ir prispauskite. Tai papuoš jūsų taurę.

Braškes nuplaukite, pašalinkite kotelius. Sudėkite į plaktuvą braškes, pusės žaliosios citrinos sultis, tekilą, likerį ir ledą. Suplakite. Supilkite į taures.

Šiam kokteiliui galima naudoti žemuoges, abrikosus ir net ananasą.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai