© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Užvirkite vandenį iki 46-50 laipsnių.

Lašišą supjaustome gabalėliais po 100 g. ir pamerkiame į marinatą bent 30 minučių. Marinatui sumaišome vandenį, druską ir cukrų.

400 g topinambų nuskutame, smulkiai sutarkuojame ir pakepiname svieste. Užpilame baltą vyną, kad apsemtų ir verdame kol suminkštės. Išvirus sutriname virtuviniu kombainu, jei reikia, pertriname per sietelį. Pagardiname druska ir pipirais.

Obuolius supjaustome plonomis juostelėmis. Likusius topinambus taip pat. Pagal skonį apšlakstome citrinos sultimis.

Į užspaudžiamą maišą įpilkite labai nedaug alyvuogių aliejaus, įmeskite šviežių čiobrelių ir sudekite lašišos gabalėlius, kad jie vienas su kitu nesiliestų. Ištraukite orą. Ir virkite, neviršydami 50 laipsnių temperatūros, apie 13 minučių. Lašiša gausis tirpstanti burnoje.

Papuoškite pipirne.

Tinka: Vegetarams
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Troškinti Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
skonis
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai