„Bobo de camarao“ - tradicinis Brazilijos patiekalas

 (1)
RENATO COSTA PEREIRA receptas.
© Organizatorių archyvas
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite susmulkintas paprikas, pomidorų tyrę, krevetes ir troškinkite ant mažos ugnies apie 5 minutes.

Tada sumeskite kalendras, svogūnų laiškus, supilkite kokosų pieną, grietinėlę ir dar pavirkite 5 minutes.

Patiekite su baltais ryžiais arba kuskusu. Papuoškite apkeptomis krevetėmis ir petražolėmis.

skonis
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

200 g Tigrinės krevetės
2 vnt. Pomidorai
Sudėtingumas :