© Organizatorių archyvas
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite susmulkintas paprikas, pomidorų tyrę, krevetes ir troškinkite ant mažos ugnies apie 5 minutes.

Tada sumeskite kalendras, svogūnų laiškus, supilkite kokosų pieną, grietinėlę ir dar pavirkite 5 minutes.

Patiekite su baltais ryžiais arba kuskusu. Papuoškite apkeptomis krevetėmis ir petražolėmis.

skonis
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai

Ingredientai

200 g Tigrinės krevetės
2 vnt. Pomidorai