© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 70min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Kiaušinius ištrinkite su cukrumi, druska ir soda. Įpilkite 200 ml pieno, suberkite miltus ir viską išmaišykite. Į tešlą po truputį supilkite likusį pieną ir aliejų. Iškepkite lietinius.

Apkepkite kepenėles aliejuje. Sutarkuokite morką, supjaustykite svogūną ir sudėkite į keptuvę su kepenėlėmis. Viską kepkite dar 5 min. Kepenėles su daržovėmis sutrinkite maišytuvu, pridėkite sviesto, įberkite druskos ir pipirų.

Ant kepimo formos dugno paklokite du blynus. Dar du lietinius pasilikite viršui. Ant likusių blynų dėkite kepenėlių įdaro ir suvyniokite juos į vamzdelius. Susuktus blynus vieną šalia kito sudėkite į kepimo formą ir užpilkite kiaušinio plakiniu.

Užklokite likusiais dviem blynais. Torto viršų aptepkite grietinės ir pomidorų padažo mišiniu. Blynų tortą kepkite 180 laipsnių karščio orkaitėje 20 min.

Tinka: Vaikams
Šventiniam stalui: Užgavėnės
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai