© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 2400min
Įvertinimas:
1.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Užminkykite tešlą, padalinkite į 5 dalis. Iškočiokite juos į 0,5 cm storio apvalius lakštus. Apkepkite šiuos blynus aliejuje iš abiejų pusių.

Aguonas užpilkite verdančiu vandeniu, sutrinkite grūstuvu. Paskui įpilkite 2 – 3 šaukštus vandens, užvirinkite masę. Įdėkite medų ir gerai išmaišykite.

Aptepkite iškepusius lietinius aguonomis su medumi, sudėkite vieną ant kito. Viršutinį sluoksnį aptepkite tik medumi. Palikite kiek pastovėti, kad lietiniai persigertų įdaru.

Šventiniam stalui: Užgavėnės
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai