© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Sutrinkite trintuvu šparagines pupeles, sumaišykite su smulkintais krapais, salierų lapais, svogūnų laiškais, sūriu, kiaušiniu, druska, pipirais.

Po truputį berkite miltus, kol tešla pasidarys tirštoka, tąsi. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Šaukštu kabinkite tešlą ir dėkite į keptuvę.

Kepkite, kol blyneliai paskrus, po 4 min. iš kiekvienos pusės.

Šventiniam stalui: Užgavėnės
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą

Naujausi recepetai