© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Pašildykite 50 ml pieno ir sumaišykite jame kiaušinių trynius, cukrų, druską ir prieš tai gerai ištrintas mieles. Išplakite ir sumaišykite su likusiu pienu. Pamažu, nuolat kruopščiai maišant suberkite miltus.

Paskiausiai sukrėskite gerai išplaktus kiaušinių baltymus ir aliejų.
Į keptuvę su gerai įkaitintu aliejumi pilkite po samtį tešlos ir kepkite iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.

Paruoškite įdarą. Pievagrybius ir svogūnus smulkiai supjaustykite ir apkepinkite svieste, pagardinkite druska ir pipirais.

Svogūno laiškus kelioms sekundėms panardinkite į verdantį vandenį.

Į blyno vidurį dėkite šaukštą grybų įdaro, kraštus suimkite ir per vidurį suriškite svogūno laišku tarsi krepšelį.

Patiekite su grietine.

Tinka: Vegetarams
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai