Blyneliai su bananais ir kokosų pienu

Šie tailandietiški blyneliai – puikus kasdienių patiekalų paįvairinimas. Kokosų pieno ir bananų skoniai nuostabiai dera tarpusavyje.
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Recepto kilmė:
Tailando virtuvė
Įvertinimas:
4.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

1. Užmaišykite tešlą ir šiek tiek ją paplakite.

2. Paskirstykite aliejų keptuvėje ir pakaitinkite virš vidutinio stiprumo ugnies. Pilkite arba šaukštu liekite tešlą ant keptuvės, kiekvienam blyneliui sunaudodami po maždaug 150 ml tešlos.

3. Kilstelėkite vieną iškepusio blynelio pusę, uždėkite banano griežinėlį ir perlenkite blynelį pusiau.

4. Apibarstykite cinamonu ir patiekite su ledais ar šerbetu.

Santa Maria
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Sudėtingumas :