© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
4.6667 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

1. Užmaišykite tešlą ir šiek tiek ją paplakite.

2. Paskirstykite aliejų keptuvėje ir pakaitinkite virš vidutinio stiprumo ugnies. Pilkite arba šaukštu liekite tešlą ant keptuvės, kiekvienam blyneliui sunaudodami po maždaug 150 ml tešlos.

3. Kilstelėkite vieną iškepusio blynelio pusę, uždėkite banano griežinėlį ir perlenkite blynelį pusiau.

4. Apibarstykite cinamonu ir patiekite su ledais ar šerbetu.

Tinka: Gurmanams, Vaikams
Šventiniam stalui: Užgavėnės
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai