Blynai su virtais ryžiais

Blynai su virtais ryžiais
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
80min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Grūstuvėje sutrinkite avižinius dribsnius.

Viename inde sumaišykite miltus, avižinius dribsnius, kepimo miltelius, cukrų ir druską, kitame – virtus ryžius, kiaušinių trynius, pieną
ir aliejų.

Pastarąjį mišinį supilkite į miltuose padarytą įdubą ir pamaišykite (masė turi būti vientisa).

Ant viršaus sukrėskite iki tirštų putų išplaktus kiaušinių baltymus ir švelniai pamaišykite.

Pridėkite mažų vaisių gabaliukų.

Keptuvę negausiai patepkite aliejumi ir vidutinėje temperatūroje kepkite mažus storus blynus.

Žurnalas
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

250 ml Miltai
5 šaukštas Avižiniai dribsniai
2 šaukštelis Kepimo milteliai
1 šaukštas Rudasis cukrus
3 vnt. Kiaušiniai
0,5 šaukštelis Druska
400 ml Pienas
4 šaukštas Aliejus
200 ml Virti ryžiai
300 ml Vaisiai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :