© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Porcijos:

Gaminimas

Persijokite miltus, sumaišykite su kepimo milteliais ir cukrumi. Išplakite baltymus su trupučiu druskos, supilkite pieną, greitinę ir įpilkite 2 – 3 šaukštelius aliejaus. Šią masę sumaišykite su sausa miltų mase.

Padalinkite tešlą pusiau. Į vieną dalį įdėkite vanilės, įpilkite burokėlių sulčių, išmaišykite ir palikite 20 – 30 min. pastovėti. Tada iškepkite blynus, stenkitės per daug neapskrudinti. Iškeptus blynus šiltai apklokite.

Padažui sutrupinkite karamelinius saldainius, kelis gabalėlius palikite papuošimui. Šokoladą sulaužykite gabalėliais. Įpilkite į puodą 250 ml šilto vandens, sudėkite karamelę, supilkite sirupą, suberkite kakavos miltelius. Masę užvirinkite, karamelė turi visiškai išsilydyti.

Nukelkite puodą nuo viryklės, sudėkite šokoladą ir maišykite, kol susidarys vientisa masė. Paskui atvėsinkite padažą.

Sukraukite iš blynų kelias krūveles kaitaliodami spalvas ir apliekite padažu, o ant viršaus užberkite karamelės gabalėlių.

Šventiniam stalui: Užgavėnės
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai