Biskvitinis obuolių pyragas

Autorius: Vita
© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per:
45min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Margariną išplakit su cukrumi, kol cukrus beveik ištirps, tuomet po vieną įmuškit kiaušinius, vis gerai išplakdami. Į gautą masę supilkite pieną ir dar kartą viską gerai išplakite.

Miltus sumaišykite su vaniliniu cukrumi ir kepimo milteliais. Šį mišinį suberkite į kiaušinių margarino masę, išmaišykite iki vientisos masės. Tešlą supilkite į 21cm skersmens kepimo formą, kurią prieš tai patepkite margarinu ar išklokite kepimo popieriumi.

Obuolius nulupkite ir supjaustykite riekelėmis, juos sumaišykite su ruduoju cukrumi ir cinamonu. Obuolius sudėliokite ant pyrago viršaus truputį paspausdami. Orkaitę įkaitinkite iki 200 C temp. pyragą kepkite apie 35min. kol įsmeigus medinį pagaliuką jį ištrauksite sausą.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

125 g Margarinas kepiniams
125 g Cukrus
125 g Miltai
3 šaukštas Pienas
1 šaukštelis Kepimo milteliai
2 šaukštelis Vanilinis cukrus
2 vnt. Kiaušiniai
2 vnt. Obuoliai
1 šaukštelis Rudasis cukrus
1 šaukštelis Cinamonas
Sudėtingumas :