© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Gaminimas:

Braškes perpjaukite perpus, apibarstykite cukrumi ir palikite pastovėti. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Kol orkaitė kais, pasigaminkite tešlą. Išplakite trintuvu miltus su cukrumi ir kėlimo milteliais. Supilkite pieną, sudėkite kambario temperatūros sviestą, viską gerai išmaišykite. Ištepkite kepimo formą sviestu, supilkite tešlą.

Kepkite 10 – 15 min., ko paviršius bus rusvos spalvos. Patikrinkite, ar iškepė dantų krapštuku. Jeigu nelieka tešlos gumulėlių, vadinasi, biskvitas iškepė. Jei neiškepė, sumažinkite temperatūrą iki 150 laipsnių ir dar 5 min. palikite kepti. Karštą biskvitą supjaustykite stambiais gabalais, sudėkite į lėkštę, ant viršaus uždėkite šviežių braškių ir apliekite plakta grietinėle.

Patarimas: Galima supilstyti tešlą į keksiukų formeles. Kai biskvitai iškeps, kiekvieną perpjaukite perpus, papuoškite braškėmis ir plakta grietinėle.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai