Berlyno kepsnys



„Berlyno“ kepsnius rekomenduojame valgyti su šviežių daržovių garnyru, virtomis ar keptomis bulvėmis.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
20min
Įvertinimas:
3.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Fermentinį sūrį sutarkuokite stambia trintuve, kumpį supjaustykite smulkiais šiaudeliais ir sumaišykite su tarkuotu sūriu. Sudėkite prieskonius, miltus ir smulkiai sukapotus žalumynus. Viską gerai išmaišę, masę padalinkite į 5 lygias dalis. Iš gautos masės suformuokite apvalius, 1,5cm storio kepsnelius.

Į išplaktus kiaušinius dedame kepsnelius ir paniruojame džiūvėsėliuose.

Į įkaitintą keptuvę įpilame aliejaus, dedame paruoštus kepsnius. Kepame apie 7-10 min., nuolat apvartant, kol kepsneliai gražiai apskrus (būkite atidūs, aliejus keptuvėje neturėtų būti per karštas, kad kepsneliai nesudegtų).

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

200 g Virtas kiaulienos kumpis
400 g Fermentinis sūris
125 g Majonezas (neriebus)
3 vnt. Kiaušiniai
75 g Miltai
pagal skonį Juodieji malti pipirai
pagal skonį Aitriosios paprikos milteliai
pagal skonį Druska
pagal skonį Krapai
pakelis Malti džiūvėsėliai
Aliejus
Porcijos: 5
Sudėtingumas :