© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 20min
Įvertinimas:
3.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Fermentinį sūrį sutarkuokite stambia trintuve, kumpį supjaustykite smulkiais šiaudeliais ir sumaišykite su tarkuotu sūriu. Sudėkite prieskonius, miltus ir smulkiai sukapotus žalumynus. Viską gerai išmaišę, masę padalinkite į 5 lygias dalis. Iš gautos masės suformuokite apvalius, 1,5cm storio kepsnelius.

Į išplaktus kiaušinius dedame kepsnelius ir paniruojame džiūvėsėliuose.

Į įkaitintą keptuvę įpilame aliejaus, dedame paruoštus kepsnius. Kepame apie 7-10 min., nuolat apvartant, kol kepsneliai gražiai apskrus (būkite atidūs, aliejus keptuvėje neturėtų būti per karštas, kad kepsneliai nesudegtų).

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai