Beprotiškai skanios traškios krevetės

Beprotiškai skanios traškios krevetės
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Išlukštentas, nuvalytas ir nusausintas krevetes apšlakstykite citrinos sultimis.

Miltus sumaišykite su česnako milteliais ir druska.

Kiaušinius išplakite.

Kokoso drožles sumaišykite su maltais džiūvėsėliais.

Krevetes apvoliokite miltuose, merkite į kiaušinį ir apvoliokite kokosų mišinyje.

Kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje po 2 minutes iš abiejų pusių.

Patiekite su aštriu abrikosų padažu: 3 šaukštus abrikosų džemo sumaišykite su vienu šaukštu aitriųjų paprikų padažo.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Krevetės
4 šaukštas Miltai
0,5 šaukštelis Česnako milteliai
2 vnt. Kiaušiniai
0,5 šaukštelis Druska
1,5 puodelis Kokoso drožlės
0,5 puodelis Malti džiūvėsėliai
Porcijos: 6
Sudėtingumas :