Beprotiškai skanios traškios krevetės
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
4.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Išlukštentas, nuvalytas ir nusausintas krevetes apšlakstykite citrinos sultimis.

Miltus sumaišykite su česnako milteliais ir druska.

Kiaušinius išplakite.

Kokoso drožles sumaišykite su maltais džiūvėsėliais.

Krevetes apvoliokite miltuose, merkite į kiaušinį ir apvoliokite kokosų mišinyje.

Kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje po 2 minutes iš abiejų pusių.

Patiekite su aštriu abrikosų padažu: 3 šaukštus abrikosų džemo sumaišykite su vienu šaukštu aitriųjų paprikų padažo.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai