Beata Nicholson
© Organizatorių nuotr.
Pagaminamas per: 25min
Įvertinimas:
2.4286 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Beata prisipažino, kad ji su šeima vakarienei mėgsta gaminti žuvį. Ją paruošti visai paprasta, labai skanu ir sveika. pavyzdžiui, kepti lašišos kepsneliai su brokolių garnyru.

Lašišos kepsnelius pabarstykite druska, pipirais, kario mišiniu (jei valgys ir vaikai, galite kariu negardinti).

Lašišą kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių po kelias minutes.

Kol lašiša kepa, paruoškite garnyrą.

Brokolius smulkiai supjaustykite, dėkite kepti kitoje keptuvėje su sviestu.

Kepant pagardinkite druska, išspaustu česnaku ir šlakeliu grietinėlės.

Lašišą patiekite su brokoliais.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai