BE MILTŲ: riešutų pyragas

Migdolų ir kokosų pyragas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
1.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.

Migdolus užpilkite karštu vandeniu, minutę palaukite ir nuluokite luobeles. Nusausinkite ir susmulkinkite iki rupių miltų. Galite naudoti ir jau paruoštus migdolų miltus - jų reikės pusantro puodelio.

Išlydytą sviestą sumaišykite su cukrumi. Maišykite kol cukraus kruopelės ištirps.

Įmuškite kiaušinius, supilkite vanilės ekstraktą ir pieną. Gerai viską išmaišykite.

Atskirame dubenyje sumaišykite migdolų miltus, kokosų drožles ir kepimo miltelius.

Riešutų mišinį įmaišykite į sviesto ir kiaušinių tešlą. Gerai išmaišykite.

Kepkite orkaitėje apie 40 minučių. Iki kepimo galo likus 10 minučių, pyrago viršų apiberkite migdolų drožlėmis.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

3/4 puodelis Sviestas
1 puodelis Cukrus
3 vnt. Kiaušiniai
0,5 puodelis Pienas
1 šaukštelis Vanilės ekstraktas
2 puodelis Migdolai
0,5 puodelis Kokoso drožlės
2 šaukštelis Kepimo milteliai
sauja Migdolų drožlės
Porcijos: 10
Sudėtingumas :