BE MILTŲ: migdolų pyragas

 (3)
Migdolų pyragas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
80min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.

Išlydytą sviestą sumaišykite su cukrumi. Maišykite kol cukraus kruopelės ištirps.

Įmuškite kiaušinius, supilkite migdolų ekstraktą ir pieną. Gerai viską išmaišykite. Atskirame dubenyje sumaišykite migdolų miltus ir kepimo miltelius.

Migdolų mišinį įmaišykite į sviesto ir kiaušinių tešlą. Gerai išmaišykite.

Kepkite orkaitėje apie 40 minučių. Iki kepimo galo likus 10 minučių, pyrago viršų apiberkite migdolų drožlėmis.

Mažame puode supilkite grietinėlę, suberkite cukrų ir maišant kaitinkite ant mažos ugnies kol ims tirštėti.

Ištraukus pyragą subadykite ir užpilkite grietinėlės ir cukraus sirupo.

Iškeptą pyragą atvėsinkite ir apibarstykite cukraus pudrą.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

3/4 puodelis Sviestas
1 puodelis Cukrus
3 vnt. Kiaušiniai
0,5 puodelis Pienas
1 šaukštelis Migdolų esencija
2 puodelis Migdolų miltai
2 šaukštelis Kepimo milteliai
Viršui
1 šaukštas Rudasis cukrus
4 šaukštas Migdolų drožlės
1 šaukštas Cukraus pudra
5 šaukštas Grietinėlė
Porcijos: 6
Sudėtingumas :