Ryžių kotletai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Ryžius išvirkite pasūdytame vandenyje ir atvėsinkite.

Morkas smulkiai sutarkuokite ir apkepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje su išspaustu česnaku.

Morkas sumaišykite su ryžiais, įmuškite kiaušinius, įberkite druskos, kario, muskato, sultinio miltelių ir maltų džiūvėsėlių.

Gerai išminkykite, lipdykite nedidelius kotletus ir kepkite juos keptuvėje, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.

Padažas:

Pomidorus nuplikykite karštu vandeniu, nulupkite žieveles ir smulkiai supjaustykite.

Svogūną smulkiai supjaustykite, apkepkite, kol gražiai pageltonuos. Į keptuvę suberkite smulkiai pjaustytą papriką ir apkepkite su svogūnais dar porą minučių.

Svogūnus, papriką ir pomidorus supilkite į nedidelį puodą, įpilkite vandens, suberkite prieskonius ir virkite uždengus ant mažos ugnies apie 20 minučių.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai