Be galo skanios traškios vištų blauzdelės
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 55min
Įvertinimas:
3.4000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Vištų blauzdeles nuplaukite ir nusausinkite.

Medų, jei kietas, šiek tiek pašildykite, kad suskystėtų.

Sumaišykite su aliejumi ir prieskoniais.

Marinatu aptepkite ir apliekite blauzdeles.

Marinuokite kelias valandas.

Blauzdeles sudėkite į kepimo indą ar skardą, ištiestą kepimo popieriumi.

Kepkite iki 210 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai