Vištiena pagal receptą iš Toskanos
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 45min
Įvertinimas:
3.3333 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Vištienos filė ar krūtinėlę supjaustykite į kelis didesnius gabaliukus.

Apibarstykite pipirais, druska, įtrinkite išspaustu česnaku ir palikite 15 minučių pasimarinuoti.

Dėkite kepti į keptuvėje ištirpintą sviestą. Kepkite ant vidutinės ugnies, kol iš abiejų pusių šiek tiek apskrus.

Įpilkite sultinio, grietinėlės, įberkite šviežių rozmarinų, smulkintų kalendrų, mairūnų ir smulkiai supjaustytų džiovintų pomidorų.

Uždenkite dangčiu ir troškinkite apie 25 minutes (kelis kartus vištienos gabaliukus apverskite).

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje Troškinti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai