Be galo skani itališka pupelių sriuba

 (2)
Be galo skani itališka pupelių sriuba
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
35min
Įvertinimas:
3.0000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Smulkiai pjaustytus svogūnus apkepkite su išspaustais česnakais, kol gražiai pagels.

Pupeles nusunkite ir gerai nuvarvinkite.

Pomidorus nuplikykite karštu vandeniu, nulupkite žievelę ir smulkiai supjaustykite.

Viską sudėkite į puodą ir užpilkite sultiniu.

Virkite 15 minučių.

Tiekiant pagardinkite smulkiai tarkuotu Parmezanu.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Svogūnai
2 skiltelė Česnakai
2 indelis Konservuotos pupelės
1 šaukštelis Rozmarinai
1 l Sultinys
4 vnt. Pomidorai
Patiekimui
4 šaukštelis Parmezano sūris
Porcijos: 4
Sudėtingumas :