Be galo skani baklažanų mišrainė ŽIEMAI

Be galo skani baklažanų mišrainė
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
45min
Įvertinimas:
2.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Baklažanus supjaustykite nedideliais gabaliukais ir dėkite kepti į keptuvėje įkaitintą aliejų.

Išspauskite česnaką ir maišant kepkite apie 4-5 minutes.

Baklažanus suberkite į puodą.

Į keptuvę įpilkite dar šlakelį aliejaus, suberkite smulkiai pjaustytus svogūnus, paprikas ir tarkuotas morkas.

Maišant kepkite apie 8 minutes.

Suberkite į puodą. Suberkite ir smulkiai pjaustytus pomidorus.

Pagardinkite druska ir pipirais, įpilkite pusę puodelio vandens, išmaišykite ir uždengtą troškinkite ant mažos ugnies apie 12 minučių.

Sudėkite į paruoštus sterilius stiklainius ir užsukite dangtelį.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 vnt. Baklažanai
1 vnt. Saldžiosios geltonosios paprikos
1 vnt. Morkos
2 vnt. Svogūnai
4 vnt. Pomidorai
4 skiltelė Česnakai
sauja Druska
pagal skonį Pipirai
Sudėtingumas :