Baravykai saldžiarūgščiam marinate

 (3)
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
4.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Grybus nuvalykite, kruopščiai nuplaukite. Didesnius grybus supjaustykite dalimis. Sudėkite grybus į puodą, užpilkite vandeniu, įdėkite citrinos rūgšties ir virkite 40 min., nugriebdami putas.

Likus 5 min. iki virimo pabaigos, supilkite actą ir pridėkite prieskonių.

Grybus sudėkite į sterilizuotus stiklainius. Užpilkite marinatu taip, kad jis visiškai užlietų grybus. Ant viršaus užpilkite augalinio aliejaus. Uždenkite stiklainius pergamentiniu popieriumi, išteptu garstyčiomis. Laikykite šaldytuve.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

10 kg Baravykai
500 g Druska
200 g Cukrus
50 ml Actas
5 vnt. Lauro lapai
1,5 l Vanduo
3 g Citrinos rūgštis
20 vnt. Juodieji pipirai
10 skiltelė Česnakai
5 sauja Krapų stiebai
50 ml Aliejus
žiupsnelis Garstyčios (grūdeliai)
Sudėtingumas :