© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
4.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Grybus nuvalykite, kruopščiai nuplaukite. Didesnius grybus supjaustykite dalimis. Sudėkite grybus į puodą, užpilkite vandeniu, įdėkite citrinos rūgšties ir virkite 40 min., nugriebdami putas.

Likus 5 min. iki virimo pabaigos, supilkite actą ir pridėkite prieskonių.

Grybus sudėkite į sterilizuotus stiklainius. Užpilkite marinatu taip, kad jis visiškai užlietų grybus. Ant viršaus užpilkite augalinio aliejaus. Uždenkite stiklainius pergamentiniu popieriumi, išteptu garstyčiomis. Laikykite šaldytuve.

Paruošimo būdas: Marinuoti
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai