Bandelės su lašinukais

Bandelės su lašinukais
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
4.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Į šiltą pieną suberkite cukrų, išmaišykite mieles, įmaišykite kelis šaukštus miltų ir palikite 30 minučių šiltai pastovėti.

Suberkite druską, įmaišykite likusius miltus, gerai išminkykite, aptepkite aliejumi, uždenkite ir palikite šiltai dar porai valandų.

Svogūnus smulkiai supjaustykite ir apkepkite nedideliame kiekyje sviesto.

Suberkite smulkiai pjaustytus lašinukus ir pakepkite maišant minutę.

Suberkite prieskonius, maltus džiūvėsius ir gerai išmaišykite.

Tešlą iškočiokite į 1 cm storio paplotį.

Stikline išspauskite skritulius, ant kiekvieno dėkite po šaukštelį įdaro.

Skritulį sulenkite užspauskite ir pavoliokite tarp delnų, kad taptų apvalios formos.

Bandeles aptepkite kiaušinio plakiniu ir apibarstykite sezamų sėklomis.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 minutes.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Tešlai
1 kg Miltai
2 stiklinė Pienas
25 g Mielės
50 g Cukrus
100 g Margarinas
žiupsnelis Druska
Įdarui
400 g Lašiniai
1 vnt. Svogūnai
žiupsnelis Cinamonas
pagal skonį Pipirai
50 g Malti džiūvėsėliai
Porcijos: 10
Sudėtingumas :