© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
1.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių, per vidurį įdėję groteles. Keptuvėje vidutinėje temperatūroje ištirpinkite sviestą, tuomet įmaišykite rudąjį cukrų, romą, žiupsnelį druskos ir kaitinkite maišydami keturias minutes. Supilkite į kepimo formą ir ratais sudėliokite bananus, bandydami sutalpinti tiek gabalėlių, kiek tik galima.

Sumaišykite miltus, kepimo miltelius, cinamoną, muskatą ir druską. Elektriniu mikseriu dideliu greičiu išplakite sviestą ir cukrų, kol gausite šviesią purią masę. Po vieną sudėkite kiaušinius, gerai suplakdami po kiekvieno. Įmaišykite romą ir vanilę.

Sumažinkite greitį ir supilkite miltų mišinį per tris kartus, kaitaliodami su pienu, kol gausite vienalytę masę. Supilkite tešlą ant bananų, išlyginkite viršų ir kepkite, kol viršus pageltonuos, o įkišus degtuką jis ištraukiamas sausas, apie 40-45 minutes.

Palikite penkioms minutėms, tuomet uždėkite lėkštę ant kepimo formos ir apverskite pyragą į lėkštę. Patiekite šiltą arba kambario temperatūros.

Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai