Bananiniai varškėčiai

 (7)
Tai vienas mėgstamiausių Ekvadoro desertų.
© Shutterstock nuotr.
Recepto kilmė:
Ekvadoro virtuvė
Įvertinimas:
2.8000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Bananus nulupkite ir išvirkite (apie 20 min.). Bananus išimkite, nuoviro neišpilkite.

Dar karštus bananus sutrinkite, sudėkite sviestą, druską ir gerai išmaišykite.

Į bananų tyrę supilkite 1 puodelį vandens ir gerai išplakite, kol gausite vientisą tyrę.

Į delną dėkite šaukštą bananų masės, suplokite, į vidurį įdėkite varškės, ant viršaus vėl bananų ir padarykite paplotį.

Keptuvėje gerai įkaitinkite aliejų ir dėkite kepti papločius. Kepkite iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.

Įkaitinkite orkaitę. Ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi, dėkite apkeptus paplotėlius ir šaukite į įkaitintą orkaitę maždaug 10 minučių.

Patiekite kaip desertą prie kavos arba kaip užkandį priešpiečiams.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

6 vnt. Bananai (nesunokę)
4 šaukštas Sviestas
200 g Varškė
pagal skonį Druska
Palmių aliejus kepimui
Sudėtingumas :