© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
4.5000 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Supilkite sultinį į puodą, sudėkite pamirkytas perlines kruopas. Kai užvirs, sumažinkite liepsną ir pavirkite 15 – 20 min. Sultinys turi susigerti į kruopas. Kruopas išimkite į dubenį.

Baltąją poro dalį smulkiai supjaustykite.

Į dubenį su perlinėmis kruopomis sudėkite pupeles, porą, žalumynus, morkas, smulkintą svogūną, pamirkytas razinas, papriką, įberkite druskos, pipirų.

Atskirai sumaišykite actą su alyvuogių aliejumi bei medumi, užliekite užpilą ant mišrainės. Apibarstykite sūriu, papuoškite pistacijomis ir daigintais kviečiais.

Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai