© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 10min
Įvertinimas:
4.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Supilkite vyną į puodą, sudėkite medų, cinamono lazdeles, gvazdikėlius, citrinos žievelę ir ramunėlių arbatos pakelius.

Ant silpnos ugnies užkaitinkite beveik iki virimo, gerai išmaišykite, išjunkite viryklę ir palikite pastovėti porą minučių. Paskui išimkite ramunėlių arbatos pakelius.

Supilstykite karštą vyną į stiklines ar puodelius ir patiekite karštą.

Mėgautis per: Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai