Balta mišrainė kitaip

 (5)
Tik keli pakeisti ingredientai naminėse salotose, ir jau naujas skonis. Jis žymiai švelnesnis už tradicinį, turi daugiau saldumo gaidos, skonį galima keisti naudojant daugiau maltų pipirų, aštriau marinuotus agurkus ar intensyvesnio skonio majonezą. Tiks tiek šventiniam, tiek kasdieniam stalui.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
120min
Recepto kilmė:
Lietuvos virtuvė
Įvertinimas:
3.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Pirmiausiai iš kameros ištraukiu ir palieku atšilti šaldytus žaliuosius žirnelius. Išverdu, nulupu ir nedideliais kubeliais supjaustau bulves ir pastarnokus bei kiaušinius. Panašaus dydžio kubeliais supjaustau ir marinuotus agurkus. Visus produktus permaišau su majonezu, žiupsneliu smulkios druskos, žiupsneliu maltų baltųjų pipirų.

Salotas tiekiu gilesniame inde, mano valgytojai jas mielai kemša su kepta vištiena, kiauliena ar tiesiog juodos duonos riekele.

Balta mišrainė kitaip
© kumucia.com
Kūmutės virtuvė
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

200 g Šaldyti žirneliai
5 vnt. Bulvės
2 vnt. Pastarnokai
3 vnt. Kiaušiniai
5-6 vnt. Marinuoti agurkai
200-300 g Majonezas
žiupsnelis Druska
žiupsnelis Baltieji malti pipirai
Porcijos: 6
Sudėtingumas :