© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 120min
Įvertinimas:
3.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Pirmiausiai iš kameros ištraukiu ir palieku atšilti šaldytus žaliuosius žirnelius. Išverdu, nulupu ir nedideliais kubeliais supjaustau bulves ir pastarnokus bei kiaušinius. Panašaus dydžio kubeliais supjaustau ir marinuotus agurkus. Visus produktus permaišau su majonezu, žiupsneliu smulkios druskos, žiupsneliu maltų baltųjų pipirų.

Salotas tiekiu gilesniame inde, mano valgytojai jas mielai kemša su kepta vištiena, kiauliena ar tiesiog juodos duonos riekele.

Balta mišrainė kitaip
© kumucia.com
Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas , Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai