BALANDĖLIŲ troškinys
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 70min
Įvertinimas:
2.2000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Faršą sudėkite į keptuvę, pagardinkite druska ir pipirais.

Kepkite maišant aliejuje apie 5 minutes.

Sudėkite tarkuotą morką ir smulkiai supjaustytus svogūnus.

Kepkite dar 5 minutes.

Dubenyje sumaišykite smulkiai pjaustytą kopūstą, ryžius, smulkiai pjaustytus pomidorus ir keptą faršą su svogūnais ir morkomis.

Viską sumaišykite ir sudėkite į puodą. Užpilkite sultinio ir troškinkite apie 30 minučių.

Įdėkite grietinės, išmaišykite ir troškinkite dar 10 minučių.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Troškinti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai