BALANDĖLIŲ troškinys

 (3)
BALANDĖLIŲ troškinys
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
70min
Įvertinimas:
2.5000 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Faršą sudėkite į keptuvę, pagardinkite druska ir pipirais.

Kepkite maišant aliejuje apie 5 minutes.

Sudėkite tarkuotą morką ir smulkiai supjaustytus svogūnus.

Kepkite dar 5 minutes.

Dubenyje sumaišykite smulkiai pjaustytą kopūstą, ryžius, smulkiai pjaustytus pomidorus ir keptą faršą su svogūnais ir morkomis.

Viską sumaišykite ir sudėkite į puodą. Užpilkite sultinio ir troškinkite apie 30 minučių.

Įdėkite grietinės, išmaišykite ir troškinkite dar 10 minučių.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Kiaulienos faršas
0,5 vnt. Kopūstai (nedideli)
1 vnt. Morkos
1 vnt. Svogūnai
0,5 stiklinė Ryžiai
2 vnt. Pomidorai
1-1,5 stiklinė Jautienos sultinys
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :