© Vida Press
Pagaminamas per: 90min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Duoną išmirkykite vandenyje.

Žuvį nuplaukite, nusausinkite ir kartu su išmirkyta duona sumalkite mėsmale. Nuvalytus, susmulkintus svogūnus ir česnakus pakepinkite aliejuje.

Į žuvies masę įmaišykite pakepintas daržoves, pagardinkite druska bei pipirais ir dar kartą viską permalkite. Kopūstų lapus paruoškite kaip balandėliams ir įdarykite žuvies faršu.

Balandėlius šiek tiek apkepinkite aliejuje, sudėkite į puodą, užpilkite kopūstų nuoviru ir troškinkite vidutinio karštumo orkaitėje, kol kopūstlapiai suminkštės.

Patiekite aplietus troškinant susidariusiu padažu arba su pomidorų padažu, apibarstykite smulkintomis petražolėmis.

Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai