Balandėliai su žuvimi

 (4)
© Vida Press
Pagaminamas per:
90min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Duoną išmirkykite vandenyje.

Žuvį nuplaukite, nusausinkite ir kartu su išmirkyta duona sumalkite mėsmale. Nuvalytus, susmulkintus svogūnus ir česnakus pakepinkite aliejuje.

Į žuvies masę įmaišykite pakepintas daržoves, pagardinkite druska bei pipirais ir dar kartą viską permalkite. Kopūstų lapus paruoškite kaip balandėliams ir įdarykite žuvies faršu.

Balandėlius šiek tiek apkepinkite aliejuje, sudėkite į puodą, užpilkite kopūstų nuoviru ir troškinkite vidutinio karštumo orkaitėje, kol kopūstlapiai suminkštės.

Patiekite aplietus troškinant susidariusiu padažu arba su pomidorų padažu, apibarstykite smulkintomis petražolėmis.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

4 skiltelė Česnakai
700 g Jūros lydekų filė
1 vnt. Kopūstai
5 riekelė Duona
2 vnt. Svogūnai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
sauja Petražolės
Aliejus
Porcijos: 6
Sudėtingumas :