Orkaitėje kepti balandėliai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 70min
Įvertinimas:
2.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Kopūsto lapus apvirkite kelias minutes pasūdytame vandenyje, kad taptų minkštesni.

Svogūnus smulkiai supjaustykite ir apkepkite svieste. Kartu suberkite ryžius, kepkite apie 5 minutes.

Mėsos faršą sumaišykite su prieskoniais, konservuotais, nusunktais kukurūzais, keptu svogūnu ir ryžiais, jogurtu, smulkiai tarkuotu sūriu ir kiaušiniu.

Gerai išminkykite.

Dėkite po porą šaukštų mėsos įdaro ant lapo ir susukite kaip įprastus balandėlius.

Balandėlius sudėkite į keramikinį ar stiklinį kepimo indą, uždenkite kepimo folija ir kepkite iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai