BALANDĖLIAI KITAIP: ir gražesni, ir skanesni

 (1)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
3.2500 8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kopūsto lapus nupjaustykite. Nuo kiekvieno lapo nupjaukite kietąją dalį prie kopūsto šerdies. Blanširuokite lapus pasūdytame vandenyje.

Supjaustykite obuolį, kiaulienos kumpį, svogūną, susmulkinkite šalavijus. Viską 3 – 5 min. pakepinkite keptuvėje su nedideliu kiekiu augalinio aliejaus. Sudėkite faršą ir kepkite dar 5 – 10 min. Pasūdykite, įberkite pipirų.

Lengvai suplakite kiaušinius ir supilkite į keptuvę, išmaišykite, nukelkite keptuvę nuo ugnies.

Į kiekvieną kopūsto lapą įvyniokite šiek tiek įdaro. Sudėkite balandėlius į kepimo formą, įpilkite daržovių sultinio, kad jis apsemtų balandėlius maždaug 1 cm.

Uždenkite kepimo formą aliuminio folija. Pašaukite ją į 200 laipsnių karščio orkaitę ir kepkite 20 min.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Savojos kopūstai
Įdarui:
500 g Kiaulienos faršas
2 vnt. Svogūnai
100 g Rūkytas kiaulienos kumpis
1 vnt. Obuoliai
2 vnt. Kiaušiniai
žiupsnelis Šalavijai
pagal skonį Druska
žiupsnelis Juodieji malti pipirai
200 ml Daržovių sultinys
Porcijos: 8
Sudėtingumas :