© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
3.2500 8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Kopūsto lapus nupjaustykite. Nuo kiekvieno lapo nupjaukite kietąją dalį prie kopūsto šerdies. Blanširuokite lapus pasūdytame vandenyje.

Supjaustykite obuolį, kiaulienos kumpį, svogūną, susmulkinkite šalavijus. Viską 3 – 5 min. pakepinkite keptuvėje su nedideliu kiekiu augalinio aliejaus. Sudėkite faršą ir kepkite dar 5 – 10 min. Pasūdykite, įberkite pipirų.

Lengvai suplakite kiaušinius ir supilkite į keptuvę, išmaišykite, nukelkite keptuvę nuo ugnies.

Į kiekvieną kopūsto lapą įvyniokite šiek tiek įdaro. Sudėkite balandėlius į kepimo formą, įpilkite daržovių sultinio, kad jis apsemtų balandėlius maždaug 1 cm.

Uždenkite kepimo formą aliuminio folija. Pašaukite ją į 200 laipsnių karščio orkaitę ir kepkite 20 min.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai