Baklažanų vėduoklės
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 35min
Įvertinimas:
2.6667 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Baklažanus giliai įpjaukite gana plonomis riekelėmis.

Baklažanų vidų pabarstykite ir ištepkite česnakine druska.

Sūrį ir pomidorus supjaustykite plonomis riekelėmis. Pomidorus pabarstykite pipirais ir čiobreliais.

Į baklažano tarpus dėkite po sūrio riekę ir po vieną ar du pomidorų griežinėlius.

Dedant ant kepimo popieriumi ištiestos skardos baklažanus su įdaru praskleiskite kaip vėduokles.

Kepkite iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25-30 minučių.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai