© DELFI skaitytojo nuotr.
Pagaminamas per: 15min
Įvertinimas:
3.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Baklažaną supjaustyti plonomis (1-2 mm) juostomis išilgai, man pagelbėjo elektrinė pjaustyklė.

Jas pasūdyti ir atidėti keletai minučių.
Likusias smulkesnes baklažano dalis apkepti kartu su svogūnu aliejuje, sumaišyti su susmulkinta mėsa, įspausti česnako, įdėti šaukštelį neriebaus majonezo, druskos, pipirų. Viską gerai išmaišyti, paragauti, ar ko netrūksta.

Baklažano juosteles apkepti aliejumi tik pateptoje grilinėje keptuvėje (galima ir paprastoje), kad suminkštėtų ir lengvai apskrustų.
Galiausiai į juosteles įvyniojame įdaro, persmeigiame smeigtuku, puošiame pagal fantaziją, bet alyvuogės ir pomidoras čia puikiai dera!

Dėkojame skaitytojai Kristinai už receptą!

Tinka: Iškylai
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai