Baklažanų suktinukai su rikota
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 70min
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Baklažanus supjaustykite gana plonomis ir ilgomis riekelėmis.

Sudėkite jas ant skardos, užtiestos kepimo popieriumi.

Pabarstykite druska, Viduržemio žolelių mišiniu ir dėkite kepti 20 minučių į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę.

Kol kepa paruoškite įdarą.

Rikotos sūrį sumaišykite su kiaušiniu, druska, tarkuotu fermentiniu sūriu, parmezano sūriu.

Išimkite iš orkaitės baklažanus ir leiskite pravėsti.

Ant baklažanų riekelių dėkite įdaro ir susukite.

Baklažanų suktinukus sudėkite į keramikinį ar stiklinį kepimo indą.

Ant kiekvieno suktinuko užpilkite po šaukštą smulkintų konservuotų pomidorų ir užbarstykite po žiupsnelį tarkuoto fermentinio sūrio.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 minutes.

Tinka: Vegetarams
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai