Baklažanų kąsneliai su kumpiu, pievagrybiais ir sūriu
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Baklažanus supjaustykite 1,5 cm storio griežinėliais. Gausiai apibarstykite druska ir palikite kelioms minutėms.

Pievagrybius ir kumpį supjaustykite plonomis riekelėmis (kumpį dar šiek tiek pasmulkinkite).

Parmezano sūrį sutarkuokite.

Morkas smulkiai sutarkuokite ir apkepkite svieste kartu su išspaustu česnaku ir smulkiai pjaustytu svogūnu. Kepkite apie 10 minučių ant mažos ugnies, kol pasidarys morkų košė.

Baklažanų griežinėlius nuplaukite, nusausinkite. Apibarstykite pipirais.

Ant kiekvieno griežinėlio užtepkite morkų mišinio, uždėkite pievagrybių, kumpio ir apibarstykite parmezanu.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 minučių.

Tinka: Gurmanams
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai