Baklažanų ir mėsos vėrinukai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
1.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Baklažanus supjaustykite 1,5-2 cm storio griežinėliais.

Apibarstykite česnakine druska.

Į faršą įmuškite kiaušinius, suberkite smulkiai pjaustytą ir aliejuje apkeptą svogūną, suberkite tarkuotą obuolį ir pagardinkite pipirais ir druska.

Lipdykite nedidelius kotletus. Juos verkite ant iešmelių pakaitomis su baklažanų griežinėliais. Suverkite glaudžiai, nepalikite tarpų.

Kepkite iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių arba kepsninėje kol gražiai apskrus.

Tinka: Iškylai
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Grilis/laužas Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai