Baklažanų ir avinžirnių kotletai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 45min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Konservuotus avinžirnius nusunkite ir sutrinkite.

Baklažanus smulkiai supjaustykite ir apkepkite svieste su druska, pipirais ir išspaustais česnakais apie 5 minutes. Suberkite špinatus ir apkepkite dar 1-2 minutes.

Baklažanus sumaišykite su avinžirniais.

Įberkite miltų, muskato, tarkuoto sūrio, įmuškite kiaušinius ir gerai išmaišykite.

Formuokite kotletus ir sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 minutes.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai