Baklažanai žiemiškiems pietums

Taip paruošti baklažanai gali būti laikomi visą žiemą. Juos galima panaudoti salotoms, kaip garnyrą prie mėsos ir žuvies, patiekti kaip šaltą užkandį.
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Gaminimas:

Baklažanus nuplaukite, perpjaukite išilgai juostelėmis, pabarstykite druska, sudėkite į indą ir suslėkite. Po valandos nupilkite susidariusį skystį. Česnaką nuvalykite ir sutraiškykite.

Įkaitinkite keptuvėje aliejų. Pakepinkite baklažanus po pusantros minutės iš kiekvienos pusės. Sudėkite į stiklainius pakaitomis su česnaku, užpilkite dviem-trim šaukštais aliejaus.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Baklažanai
3 šaukštas Aliejus
2 šaukštas Druska
8 skiltelė Česnakai
Porcijos: 10
Sudėtingumas :