© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Gaminimas:

Baklažanus nuplaukite, perpjaukite išilgai juostelėmis, pabarstykite druska, sudėkite į indą ir suslėkite. Po valandos nupilkite susidariusį skystį. Česnaką nuvalykite ir sutraiškykite.

Įkaitinkite keptuvėje aliejų. Pakepinkite baklažanus po pusantros minutės iš kiekvienos pusės. Sudėkite į stiklainius pakaitomis su česnaku, užpilkite dviem-trim šaukštais aliejaus.

Tinka: Vegetarams
Paruošimo būdas: Konservuoti Virti
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai