© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Nupjaukite trijų didelių baklažanų galiukus, pačius baklažanus perpjaukite į keturias dalis. Paskaninkite druska, sudėkite į kiaurasamtį ir palikite 20-30 minučių, kad nuvarvėtų.

Tuomet nuplaukite, sudėkite į garpuodį ir garuose virkite 15-20 minučių, kol baklažanai suminkštės. Smulkiai supjaustykite trijų mėtos šakelių lapelius. Taip pat smulkiai supjaustykite dviejų svogūnų laiškus ir tris skilteles česnako.

Inde sumaišykite 2 valgomuosius šaukštus alyvuogių aliejaus, vieną šaukštą sezamo aliejaus, arbatinį šaukštelį citrinos sulčių, 3 valgomuosius šaukštus sojos padažo, smulkintą česnaką ir svogūnų laiškus. Paskaninkite druska bei pipirais.

Garuose troškintus baklažanus supjaustykite kubeliais, sudėkite į dubelį, apliekite padažu, apibarstykite šaukštu kepinto sezamo ir mėtos lapeliais, viską gerai išmaišykite. Garnyras paruoštas.

Tinka: Vegetarams
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai