Baklažanai alyvuogių aliejuje

© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Baklažanus supjaustykite šiaudeliais arba griežinėliais. Apibarstykite druska ir 30 min. palikite.

Paskui nuplaukite, nusausinkite.

Įkaitinkite keptuvėje aliejų, pakepkite baklažanus, iš kiekvienos pusės po 3 min.

Česnakus, raudonėlį ir aitriąją papriką (išpjovę sėklas) susmulkinkite ir sumaišykite su baklažanais. Apšlakstykite actu, įberkite druskos.

Sudėkite daržoves į stiklainius, suspauskite, iš viršaus užpilkite alyvuogių aliejumi ir užsukite dangtelius. Po mėnesio baklažanai bus tinkami valgyti.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

4 vnt. Baklažanai
4 skiltelė Česnakai
1 žiupsnelis Raudonėliai
1 vnt. Čili pipirai
60 ml Raudonojo vyno actas
500 ml Alyvuogių aliejus
4 šaukštas Aliejus
pagal skonį Druska
Sudėtingumas :