© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Baklažanus supjaustykite šiaudeliais arba griežinėliais. Apibarstykite druska ir 30 min. palikite.

Paskui nuplaukite, nusausinkite.

Įkaitinkite keptuvėje aliejų, pakepkite baklažanus, iš kiekvienos pusės po 3 min.

Česnakus, raudonėlį ir aitriąją papriką (išpjovę sėklas) susmulkinkite ir sumaišykite su baklažanais. Apšlakstykite actu, įberkite druskos.

Sudėkite daržoves į stiklainius, suspauskite, iš viršaus užpilkite alyvuogių aliejumi ir užsukite dangtelius. Po mėnesio baklažanai bus tinkami valgyti.

Paruošimo būdas: Konservuoti
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai