© Asmeninio archyvo nuotr.
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Perpjaukite avokadą pusiau, išimkite kaulą, nulipkite odelę. Avokadą supjaustykite labai plonais griežinėliais. Griežinėlius išdėliokite vienas šalia kito, kad gautumėte vientisą lakštą.

Perpjaukite kitą avokadą, išimkite kauliuką, nulupkite odelę ir avokadą sutrinkite į vientisą masę.

Avokado masę sumaišome su krabų mėsa, tarkuota salierų šaknimi, kaparėliais, citrinos žieve, tarkuotais obuoliais, įdėkite druskos, pipirų. Gautą masę įdėkite į avokado lakštą ir suvyniokite naudodami maistinę plėvelę.

Gautą vyniotinį dedame 10 minučių į šaldytuvą. Vyniotinį supjaustome mažais gabaliukais. Serviruojame su aštriu kario padažu, papuošiame juodaisiais ikrais.

Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas , Šventiniai pietūs
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
skonis
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai