Avižų dribsnių ir obuolių desertas

 (3)
Avižų dribsnių ir obuolių desertas
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per:
45min
Įvertinimas:
5.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Dubenėlyje sumaišykite miltus, avižinius dribsnius, cukrų ir mažus margarino gabaliukus.

Maišydami pilkite vandenį, kol masė bus vientisa ir neskysta.

Tešlą dėkite į margarinu išteptą mažą kepimo formą ir rankomis apipauskite.

Obuolius stambiai sutarkuokite, sudėkite ant tešlos.

Keptuvėje ištirpinkite sviestą, pridėkite cukraus ir avižinių dribsnių, maišydami porą minučių pakaitinkite.

Masę sudėkite ant sutarkuotų obuolių.

Formą uždenkite folija ir kepkite 225 °C temperatūros orkaitėje 25–30 minučių.

Praėjus pusei kepimo laiko foliją nuimkite.

Desertą patiekite karštą arba atvėsintą.

Pastovėjęs dieną jis būna dar skanesnis.

Žurnalas
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Trapi tešla
100 ml Avižiniai dribsniai
150 ml Miltai
1 šaukštas Cukrus
100 g Margarinas
3 šaukštas Vanduo
Įdarui
5 vnt. Obuoliai
Viršui
50 g Sviestas
150 ml Rudasis cukrus
200 ml Avižiniai dribsniai
Porcijos: 6
Sudėtingumas :