© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Puode ištirpinkite sviestą, suberkite cukrų, avižinius dribsnius ir truputį pakepinkite. Paskui supilkite grietinėlę ir likerį, išmaišykite ir pakaitinkite, kol skystis visai susigers.

Masę atšaldykite, iškrėskite ant kepimo popieriaus ir iškočiokite 2 cm storio lakštą. Supjaustykite gabaliukais ir aptepkite glajumi.

Glajui cukraus pudrą sumaišykite su kakava ir kondensuotu pienu.

Tinka: Iškylai
Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Džiovinimas Virti
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Kitą dieną
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai