Avižinių dribsnių keksiukai su bananų ir šokolado gabaliukais

 (1)
Avižinių dribsnių keksiukai su bananų ir šokolado gabaliukais
© Gamintojo nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
4.5000 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

1. Paruoškite keksiukų kepimo formą, lengvai patepkite arba papurkškite formelių vidų riebalais. Įkaitinkite orkaitę iki 200° C.

2. Viename dubenyje sumaišykite avižinius dribsnius, cinamoną, muskatą, kepimo miltelius ir druską.

3. Į kitą dubenį įmuškite 2 arba 3 kiaušinius, juos išplakite su klevų sirupu, sutrintais bananais ir vanilės ekstraktu iki vientisos masės.

4. Palengva įplakite pieną ir kokosų aliejų.

5. Supilkite skystąją masę į sausuosius ingredientus. Viską gerai išmaišykite.

6. Sutrupinkite šokoladą mažais gabaliukais ir suberkite į masę, viską tolygiai išmaišykite.

7. Gautą masę šaukštu sukrėskite į kepimo formeles. Tešlos kauburėlius lengvai spustelėkite šaukštu, kad avižiniai dribsniai panirtų į skystį.

8. Kepkite apie 30 min., iki kol keksiukų viršus lengvai paruduos.

9. Leiskite atvėsti. Patiekite pagardinę šlakeliu klevų sirupo.

Skanaus!

MALSENA
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

250 g Visų grūdo dalių avižiniai dribsniai ENERGIJA
2-3 vnt. Kiaušiniai
2 vnt. Bananai
200 ml Pienas
50 ml Kokosų aliejus
50 ml Klevų sirupas
80 g Juodasis šokoladas
2 šaukštelis Vanilės ekstraktas
1 šaukštelis Kepimo milteliai
0,5 šaukštelis Cinamonas
žiupsnelis Muskato riešutai
Porcijos: 6
Sudėtingumas :