© DELFI
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Neluptą obuolį stambiai sutarkuojame, palikdami tik nereikalingas sėklas.

Į obuolių masę sudedame piene išplikytą avižinę košę, įmušame kiaušinius ir su virtuviniu mikseriu viską gerai išmaišome. Įdedame cukrų, druską, rankomis smulkintus špinatų lapus, alyvuogių aliejų, kepimo miltelius ir pieną.

Viską išmaišome. Pabaigai sudedame miltus ir vėl viską gerai išmaišome. Paruoštą tešlą paliekame 5-10 minučių pabrinkti.

Į įkaitintą keptuvę įpilame aliejaus ir kepame nedidelius blynelius (maždaug 4 vienoje keptuvėje). Blynelius valgome patiektus su medumi ir grietine.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai