Avižiniai sausainiai „Pina colada“
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
3.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių, įklokite kepimo popieriaus į skardą.

2. Dideliame dubenyje sumaišykite avižinius dribsnius, miltus, druską, sodą, kokoso drožles ir smulkintą ananasą.

3. Mažame dubenyje sumaišykite žaliosios citrinos sultis, kokosų aliejų, citrinos žievelę ir kiaušinį.

4. Suberkite cukrų, įpilkite vanilės ekstraktą, išmaišykite.

5. Supilkite skystus komponentus į sausus, gerai išmaišykite.

6. Pakabinkite maždaug du šaukštus tešlos, susukite į rutuliuką ir dėkite į kepimo skardą.

7. Kepkite sausainius 12 – 14 min. Paskui išimkite iš orkaitės, palikite 5 min. pravėsti, o tad jau galima patiekti.

Šventiniam stalui: Šv. Valentino siurprizas , Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai